El monstre de Bayona torna a Burjassot amb dues noves sessions de projecció

25 octubre 2016|Burjassot

No ha vingut per a quedar-se… però quasi. Després que rebentara la taquilla del cinema Tívoli, fa dues setmanes, batent així el rècord històric d’assistència al cinema local, el monstre de Bayona tornarà a Burjassot els dies 4 i 5 de novembre. Així ho han decidit els programadors de la cartellera d’estrenes del Tívoli, que ja van haver de programar una sessió més a les estipulades, diumenge passat 16 d’octubre, perquè tots els veïns i les veïnes que havien acudit al Tívoli, no es quedaren sense veure-la.

Així, i davant la massiva acceptació que va tenir l’última pel·lícula del cineasta espanyol, amb un total de 2.278 espectadors i espectadores comptabilitzats, “Un monstruo viene verme” tornarà a projectar-se en el cinema Tívoli, el divendres 4 de novembre, a les 19 h i també el dissabte 5 de novembre, a les 22.30 h.

Segons les últimes dades publicades, “Un monstruo viene verme” ha sigut vista per prop de dos milions de persones de manera que, de moment, aquest melodrama amb tocs fantàstics, adaptació d’una novel·la original de Patrick Ness, és el llargmetratge espanyol més vist de l’any.

Els ciutadans i les ciutadanes de Burjassot podran engrossir aquesta xifra, si acudeixen a alguna d’aquestes dues noves sessions del monstre de Juan Antonio Bayona. La diferència amb la resta és que, a Burjassot, l’entrada té un preu mínim i únic de 4 euros.