El Musical “Feeling” arriba a Burjassot el 15 d’agost

31 juliol 2015|Burjassot

La festivitat de la Mare de Déu de l’Assumpció, el 15 d’agost, només un dia abans de viure el dia gran de les festes de Burjassot en honor al seu patró, Sant Roc, portarà al municipi un nou esdeveniment musical a la plaça de l’Ajuntament, el Gran espectacle musical “Feeling”que tindrà lloc a partir de les 23 hores.

El dia començarà a les 12 hores amb la solemne missa, en l’Església de Sant Miquel, en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció; missa a la qual no faltaran les clavarieses de la Mare de Déu de l’Assumpció, així com els components de la Clavaria de Sant Roc 2015, al costat dels membres de la Corporació Municipal, encapçalats pel regidor de Festes, Manuel Pérez Menero.

Ja a la vesprada, a les 20 h, tindrà lloc el volteig de campanes acompanyat per 21 salves en honor al patró de Burjassot, Sant Roc. A continuació, tindrà lloc la processó en honor a la Mare de Déu, per l’itinerari habitual, en la qual les clavarieses recorreran els carrers del municipi amb l’acompanyament de l’Agrupació Musical Los Silos i de tots els veïns que hi desitgen participar.

Aqueixa nit tots els burjassoters podran gaudir d’una doble cita musical. En primer lloc a les 23 hores la plaça de l’Ajuntament acollirà el Gran espectacle Musical “Feeling” que conjumina música, ball i grans actuacions oferint una nit màgica que tots els assistents tardaran a oblidar. Un espectacle patrocinat per la Regidoria de Festes, que sens dubte no deixarà ningú indiferent.

La segona cita musical es donarà en acabar l’actuació en la mateixa plaça de l’Ajuntament on hi haurà una Macro Disco mòbil White Party en la qual es premiarà a tot aquell que assistisca vestit de blanc.

Un dia de gran activitat que donarà motiu a la festivitat de Sant Roc, el dia gran de les festes burjassoteres.