El xiquet Roc conversa sobre Les Sitges amb el cronista J.J Laguarda

3 juny 2020|Burjassot

Juan José López Laguarda

Una setmana més i ja són set, el xiquet Roc rememora les seues fascinants vivències al seu poble natal, convertides ara en breus relats que, des que va començar el confinament, dedica a la ciutadania de Burjassot. En aquest lliurament, Roc es troba, mentre juga a la pilota en la pujada de les Sitges, amb un altre il·lustre veí de la localitat: el metge, músic i historiador Juan José López Laguarda, una figura molt rellevant per a Burjassot ja que es va convertir en el seu cronista de referència i seua és l’autoria, per exemple, del pasdoble “Burjassot” (1943).

A través de la imaginació del xiquet “Roc”, l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, que treballa per a la dinamització del patrimoni, va llançar aquesta nova proposta, a principis d’abril, la qual consisteix a continuar donant a conéixer el patrimoni històric, artístic i cultural de la ciutat, aquesta vegada a través dels ulls i la imaginació d’un xiquet.

Tant el RELAT com el VÍDEO de “Una vesprada amb Juan José” estan disponibles en la web municipal. La setmana que ve, Roc tornarà amb una nova història. En aquesta ocasió, l’espavilat xiquet es creuarà amb un altre personatge fascinant, potser també procedent d’un altre temps…i amb el seu famós gos sense cua.