El xiquet Roc, de camí a València…amb el trenet

23 juny 2020|Burjassot

El trenet

Aquesta setmana, la primera de la nova normalitat i també la primera de l’estiu 2020, Roc, un xiquet procedent d’un temps indeterminat amb la capacitat de viatjar pel temps i l’espai, torna a aparéixer en l’actualitat de Burjassot, avançant un dia el seu nou relat perquè d’ell puga gaudir la ciutadania durant el matí festiu del 24 juny.

També va succeir un calorós matí d’estiu el record que aquesta setmana Roc vol compartir amb els seus seguidors. Aquesta setmana, Roc rememora el que per a ell era viatjar. En realitat no es tractava més que d’una visita ràpida a la pròxima capital, València, per a aprofitar-se d’alguna oferta comercial ja que, a casa, no estaven per a tirar coets. Però per a Roc, agafat de la mà del seu pare, aqueix viatge en el famós trenet del qual baixaven en el Pont de fusta, just enfront de les Torres de Serrano, es tractava de tota una aventura.

D’altra banda, Roc, una creació de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament que treballa per a la dinamització del patrimoni, ha anunciat que dins de dues setmanes, s’acomiadarà dels seus seguidors burjassoters per a desaparéixer per una temporada, potser per a continuar relatant històries en un altre lloc i en un altre temps.

De moment, tant el RELAT i el VÍDEO de “El Trenet” estan disponibles en la web municipal. La setmana que ve, Roc tindrà l’oportunitat de participar en un impressionant espectacle teatral anomenat “L’arbre de la memòria”. Ho farà a lloms d’un fabulós drac. Sens dubte una de les experiències més fascinants que recorda Roc.