El xiquet Roc rememora els seus passejos amb Carolina Álvarez en la Devesa del Castell

27 maig 2020|Burjassot

Roque y Carolina

Una setmana més, tornen les memòries de Roc, un xiquet procedent d’un temps indeterminat amb la capacitat de viatjar pel temps i per l’espai, que va aterrar en el municipi al principi del confinament, per a entretindre amb els seus relats a la ciutadania de Burjassot.

En aquest nou lliurament, Roc rememorarà les agradables vesprades que solia passar en els frondosos jardins de l’emblemàtic Castell de Burjassot, passejant amb una bona amiga. I és que Roc, que pot presumir d’haver cultivat il·lustres amistats, va tindre la sort d’haver travat una simpàtica amistat amb la dona que, en aquells dies, era la propietària i senyora d’aquesta imponent construcció, situada en el cor del centre històric de Burjassot. Es tracta de Donya Carolina Álvarez Ruiz, fundadora del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, la seu del qual és precisament El Castell de Burjassot.

A través de la imaginació del xiquet “Roc”, l’àrea de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Burjassot, que treballa per a la dinamització del patrimoni, ha llançat aquesta proposta que consisteix a continuar donant a conéixer el patrimoni històric, artístic i cultural de la ciutat, aquesta vegada a través dels ulls i la imaginació d’un xiquet.

Tant el RELAT com el VÍDEO de “Roc i Carolina Álvarez” estan disponibles en la web municipal. La setmana que ve, Roc tornarà amb un nou lliurament de les seues memòries, aquesta vegada de la mà d’un altre personatge il·lustre de Burjassot. Metge, músic i cronista de Burjassot. Endevinen qui pot ser?