El notari de Burjassot, César Belda Casanova, és investit amb la Creu de Sant Raimundo

4 octubre 2016|Burjassot

El passat 30 de setembre, el notari de Burjassot, César Belda Casanova, va ser investit amb la Creu Distingida de Primera Classe de l’Ordre de Sant Raimundo de Peñafort, una condecoració que va rebre al costat del també notari d’Alacant, Jorge López.

L’acte solemne va tenir lloc en el Saló de la Reina del Col·legi Notarial de València i tots dos notaris van rebre la imposició d’aquesta Creu al mèrit jurídic per part del Ministre de Justícia, Rafael Catalá, qui també va estar acompanyat durant l’acte pel Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, i per la Consellera de Justícia, Gabriela Bravo.

Aquesta distinció del Ministeri de Justícia, l’anomenada Creu de Sant Raimundo, s’imposa als professionals relacionats amb la justícia que han contribuït amb els seus mèrits i serveis extraordinaris al desenvolupament del dret, a l’obra legislativa i d’organització de l’Estat, al cultiu i aplicació de l’estudi del dret en totes les seues branques, així com als serveis prestats en les activitats jurídiques depenents del Ministeri de Justícia.

En el cas del notari César Belda, qui també és el Degà del Col·legi Notarial de València, ha exercit de notari durant els últims trenta anys i va rebre la distinció ministerial per açò, però també pel seu treball incansable per a millorar la justícia, sent un dels precursors de la modernització i la incorporació de les noves tecnologies en l’àmbit notarial.

Participatiu amb l’Ajuntament, César Belda sempre s’ha prestat a col·laborar en diferents iniciatives municipals, relacionades amb la seua professió. L’última va ser el passat mes de maig, quan Belda va oferir una xerrada en el marc de la Setmana dels Majors, sobre la salvaguarda dels béns i propietats.