El Patge Real visitarà els comerços de Burjassot i els Reis Mags faran parada en el Mercat Municipal

20 desembre 2017|Burjassot

Reyes Magos Mercado Municipal

El nou any portarà als comerços de Burjassot visites molt esperades en els seus primers dies. I, és que, els comerços del municipi, al costat del Mercat Municipal l’Almara, comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, volen que els més menuts de la casa gaudisquen d’aquests primers dies de l’any d’una manera molt especial.

Així, el dijous 4 de gener, el Patge Real dels Reis Mags arreplegarà les cartes de les xiquetes i els xiquets de Burjassot pels comerços del municipi. El Patge passarà pels comerços de 12 a 14 hores i de 18 a 20 hores perquè cap xiquet es quede sense lliurar les seues cartes i les seues peticions per a la nit següent en la qual, els Reis Mags, tindran molt treball.

Els Reis Magos de l’Orient faran una parada en la seua laboriosa jornada per a preparar totes les peticions de xicotets i majors per a visitar el Mercat Municipal l’Almara el 5 de gener a partir de les 11:30 hores. Les seues Majestats volen que els més ressagats arriben a lliurar-los les seues cartes i puguen viure amb gran il·lusió la nit més màgica de l’any. Així, en el matí del 5 de gener, estaran en el citat espai municipal per a saludar a les veïnes  i els veïns que s’acosten a realitzar les seues compres al Mercat.