El Parc de La Granja, escenari per a la II Fira de la Salut de Burjassot

14 març 2023|Burjassot

Des de 25/03/2023 fins a 25/03/2023

II FIRA DE SANITAT BURJASSOT 2023

Després de l’èxit obtingut amb la primera edició, l’Ajuntament de Burjassot està preparant de nou una iniciativa orientada a la promoció de la salut. Amb el compromís d’informar i explicar als ciutadans i ciutadanes tots els serveis que en matèria sanitària existeixen a Burjassot i en els seus voltants, el Consistori celebrarà la II Fira de la Salut, dissabte que ve 25 de març. La Fira, organitzada per la regidoria de Sanitat, que dirigeix Isabel Mª Mora, se celebrarà al parc municipal de La Granja, en horari de 10 a 14 hores i en la mateixa participaran diferents entitats relacionades amb l’àmbit de la salut, amb l’objectiu de conéixer la seua labor a la ciutadania de Burjassot.

Durant tot el matí, es duran a terme diverses activitats per a tots els públics. Així, les persones assistents a la Fira podran gaudir d’animació infantil i juvenil, manualitats, xarrades i tallers, activitats esportives, rocòdrom i tirolina, espectacle de màgia i moltes activitats més. Entre les entitats de Burjassot que no faltaran a la cita estan AFIVAN, les Escoles Esportives Municipals, Fem Salut, els centres de salut del municipi, el SASEM- Xarxa Salut, el programa ADI i l’Associació de Diabètics de Burjassot, a més d’altres associacions i entitats tant del municipi com d’altres localitats, que han mostrat el seu suport a la iniciativa municipal i, després de l’edició de 2022, han volgut tornar a ser presents en la Fira d’enguany.

La II Fira de la Salut de Burjassot ha comptat també amb la participació dels xiquets, xiquetes i joves del municipi i voltants, ja que el cartell de la Fira s’ha creat a partir del dibuix guanyador del concurs ideat per la Regidoria de Sanitat. La guanyadora, Aina Hueso, s’ha emportat com a premi una Tauleta, que li ha sigut entregada, recentment, per l’alcalde de Burjassot, Rafa García i per la regidora de Sanitat, Isabel Mª Mora.