El Pavelló Cobert Municipal reprendrà la seua activitat la setmana que ve

20 desembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot posarà en funcionament, la setmana que ve, les instal·lacions del Pavelló Cobert Municipal, que s’havien vist paralitzades de forma temporal per l’obra de rehabilitació del paviment de l’edifici. En aquests moments, aquestes obres, incloses dins del Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació de València, ja estan finalitzades i les instal·lacions es posaran en funcionament dilluns que ve per als clubs i competicions esportives encara que, a causa de les festes nadalenques, els usuaris de les Escoles Esportives no tornaran a les instal·lacions fins al 9 de gener.

Aquestes obres s’han vist retardades per un problema en el material utilitzat per a la pavimentació, per la qual cosa l’Ajuntament, amb l’alcalde, Rafa García, i el regidor responsable d’Esports, Manuel Perez Menero, van prendre la decisió, aconsellada pels serveis tècnics, de retirar el material que s’havia col·locat amb anterioritat i substituir-ho per un de nou, acció que ha estat a càrrec de l’empresa que va obtenir l’adjudicació, sense cap sobre cost per al propi Consistori.

Per als responsables de l’Ajuntament, era vital “que la ciutat puguera comptar amb una instal·lació en les condicions més òptimes possibles, i no conformar-nos amb una instal·lació amb dèficits, d’ací el retard. Una vegada solucionat tot, Burjassot comptarà amb un pavelló amb un sòl totalment nou i amb una durabilitat molt llarga, la qual cosa ens permetrà oferir els serveis esportius en les millors condicions possibles“, apuntava Rafa García, després de la visita realitzada a l’edifici.