El pintor Georges-Pierre Seurat i el Club de Lectura, protagonistes de les activitats d’aquesta setmana de les Biblioteques Municipals

13 maig 2019|Burjassot

Des de 23/05/2019 fins a 24/05/2019

tarde de domingo

Continuant amb les activitats de foment de la lectura programades durant el mes de maig, l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot ha programat per a aquesta setmana dues noves animacions, una dedicada als més menuts de la casa i, la segona, a José Luis Sampedro, en una nova sessió del Club de Lectura.

Així, en la recta final del mes, el dijous 23 de maig a les 18 hores arribaran a la Biblioteca Infantil “Las travesuras de Chispita”, activitat basada en el pintor Georges-Pierre Seurat i en el seu quadre “Tarde de domingo en la isla de la Grande Jatte”. L’activitat consistirà en la lectura en veu alta d’un conte que fa referència al citat quadre a partir del qual descobriran els detalls de l’obra i la manera de pintar del genial pintor. Aquesta tècnica, el puntillisme, la posaran en pràctica els mateixos participants en l’activitat creant les seues pròpies obres d’art.

El divendres 24 de maig, serà la sessió mensual del Club de Lectura, a les 19 hores, a la Casa de Cultura i estarà dedicada, en aquesta ocasió a José Luis Sampedro i la seua obra “La sonrisa etrusca”.

Aquesta genial novel·la de Sampedro narra la història d’un vell llaurador calabrés que arriba a casa dels seus fills a Milà per a sotmetre’s a una revisió mèdica. Allí descobreix el seu últim afecte, una criatura en la qual bolcar tota la seua tendresa: el seu net, que es diu Bruno, com a ell mateix li diuen els seus camarades partisans. I viu també la seua última passió: l’amor d’una dona que il·luminarà l’etapa final de la seua vida concedint-li tota la seua plenitud.