El Pla d’Inversions 2022-2023 de la Diputació de València destinarà 1.039.413 euros a Burjassot

12 abril 2022|Burjassot

Plan Inversiones Diputació

Durant la jornada del passat dilluns 11 d’abril, la Diputació de València va donar a conéixer el Pla d’Inversions 2022-2023, un pla que aposta per l’autonomia municipal i per facilitar la liquiditat que necessiten els ajuntaments per a millorar infraestructures i serveis. Com a vicepresident segon de la Diputació i també en el seu càrrec de primer edil de Burjassot, l’alcalde Rafa García, va ser present en la presentació que va tindre lloc en l’edifici de Ves-los e Vents.

Burjassot és el municipi de l’Horta Nord que major dotació percebrà d’aquest Pla d’Inversions, un total d’1.039.413 euros que s’invertiran en projectes avaluats prèviament pel personal tècnic i que s’han considerat com a objectius importants per al municipi. No obstant això, aquests projectes executables a través del Pla d’Inversions de la Diputació es realitzaran paral·lelament a altres grans projectes que el Consistori té en marxa per al futur pròxim.

En concret, emmarcat en el Pla d’Inversions, a Burjassot es treballarà principalment l’accessibilitat de la via pública, la millora dels passos de vianants i la remodelació de voreres. El projecte, que està en procés ja d’execució administrativa, contempla l’actuació en un mínim de 17 carrers i 11 passos elevats. També es realitzaran millores i adequacions en instal·lacions del Poliesportiu Municipal com les pistes de tennis, els frontons i les pistes de futbol i millores a la Casa de Cultura i en el Mercat Municipal, a través d’aquest Pla d’Inversions.