El Ple Municipal aprova dues mocions en la sessió ordinària del març

31 març 2022|Burjassot

Plenos Presenciales

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot, en la sessió plenària ordinària celebrada dimarts 29 de març, ha aprovat dues mocions presentades pel grup municipal del Partit Popular, una relacionada amb la concessió d’un carrer o plaça a Miguel Ángel Cornejo i, altra, de suport al sector hostaler.

La primera moció “insta l’Equip de Govern que concedisca els honors al Guàrdia Civil nascut a Burjassot Miguel Ángel Cornejo Ros, que van ser provats en la sessió plenària de juliol de 2013”. Així mateix, sol·licita que, en la web municipal, “aparega un apartat específic dedicat a les persones i entitats que han rebut l’alta distinció de Burjassot i que s’explique la vida i els motius d’entregar aqueix reconeixement”.

El Ple també ha aprovat, amb una esmena, una segona moció per a aplicar mesures de suport al sector de l’hostaleria. Aquesta moció “insta l’Equip de Govern que estudie mesures per a recolzar al sector hostaler i per a agilitar o reduir els tràmits burocràtics que faciliten l’obertura de nous negocis a Burjassot”. Finalment, el text també recull “que es recolzen accions que realitze l’Associació d’Hostaleria que servisquen per a dinamitzar el sector com la “Ruta de la Tapa” i altres accions similars”.