El Ple de l’Ajuntament de Burjassot aprova el Manifest Reivindicatiu del Dia Internacional de les Dones amb l’únic vot en contra de VOX

6 març 2023|Burjassot

Fachada Ayuntamiento con portadas

El 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i, a Burjassot, després de diversos dies de programació especial, el 8M se celebrarà amb una jornada dedicada completament a la reivindicació. A les 12 h del dimecres 8 de març, tindrà lloc, a les portes del Consistori, la Lectura del Manifest Reivindicatiu pel Dia Internacional de les Dones. El text està ratificat i aprovat pel Ple Municipal, en sessió celebrada el 28 de febrer i va comptar amb el suport de tots els grups polítics amb representació, a excepció de VOX, que va votar en contra.

Per a la lectura del Manifest, es comptarà amb l’assistència i participació de l’alcalde, al capdavant de la regidoria d’Igualtat i Feminisme i de la Corporació Municipal; de les integrants del Fòrum per la Igualtat de Gènere i d’igual manera es convoca a assistir i a participar a la ciutadania sensibilitzada amb la jornada reivindicativa.

El calendari del dia continuarà a la vesprada amb la marxa cap a la ciutat de València per a participar en la manifestació institucional convocada per la commemoració del Dia Internacional de les Dones. Per a traslladar-se a València, la Unitat d’Igualtat- Espai Dona facilita un servei d’autobús gratuït, que també efectuarà, finalitzada la manifestació, el trajecte de tornada a Burjassot.

Per a reservar plaça en l’autobús, les persones interessades s’han de posar en contacte mpilar.perez@burjassot.es o accionsocial@burjassot.es . L’autobús eixirà de la plaça d’Emilio Castelar (Ajuntament), a les 17.30 h, per a arribar a les 18h a València, i pode així participar en la manifestació.