El Ple de l’Ajuntament de Burjassot aprova una moció per a la posada en marxa d’un pla de lluita contra els extrems climàtics

27 setembre 2023|Burjassot

moción Pleno

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot ha représ les sessions ordinàries i, en la de setembre, ha aprovat la moció presentada per Compromís per a la posada en marxa en el municipi d’un pla de lluita contra els extrems climàtics.

La moció, aprovada amb una esmena de grup socialista, ha sigut secundada pels vots a favor del PSPV-PSOE, Compromís i Unides per Burjassot, i les abstencions de PP i VOX.

En el text de la moció es recullen, entre altres propostes, “posar en marxa un pla de reforestació urbana seriós i integral que tinga en compte totes les zones del poble, instal·lar estructures que protegisquen del sol i posar en marxa una xarxa de refugis climàtics, en dependències municipals i/o locals privats que es vulguen sumar, dels quals puga fer ús la ciutadania en el cas que siga necessari”.

Així mateix, la moció també recull la possibilitat de “millorar les zones de pipicans amb arbratge, marquesines o tendals així com instal·lar fonts intel·ligents en punts estratègics de Burjassot.