El Ple Infantil de Burjassot presenta les seues propostes per a aquest curs

4 desembre 2017|Burjassot

Pleno Infantil

La sessió ordinària del Ple Infantil de Burjassot, dins de les activitats de la I Setmana de Ciutat Educadora, ha servit per a presentar les propostes que, al llarg d’aquest curs, van a desenvolupar els regidors infantils que el componen.

El Ple, presidit per l’alcalde de Burjassot, començava amb la investidura dels 10 nous regidors que rebien, de mans de la Regidora d’Educació, Laura Espinosa Pérez, el pin que els acredita com a nous regidors. En el cas de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, el pin el va imposar pel regidor, Manuel Pérez Menero.

Després de la imposició de les insígnies, que representen l’escut de l’Ajuntament, es va procedir a presentar els projectes en els quals es va a treballar al llarg d’aquest curs. Des dels regidors Infantils es va assenyalar que es va a treballar per a tenir un Burjassot més net i segur, un municipi igualitari, sense diferències entre homes i dones, i solidari, que ajude als qui més ho necessiten.

Així mateix, es va plantejar la realització d’una campanya de salut oral i que els mitjans de comunicació municipal utilitzen, en les seues publicacions i en les xarxes socials, de manera indistinta, el castellà i el valencià.

La sessió va finalitzar amb la lectura, per part dels regidors infantils, del Manifest dels Alcaldes i Alcaldesses de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores.