El poeta Adrià Targa rep, virtualment, el Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia de Burjassot

20 novembre 2020|Burjassot

VAE 2019- Entrega premio vía zoom

La pandèmia ha modificat notablement el calendari d’esdeveniments municipals i la cerimònia de lliurament dels Premis Vicent Andrés Estellés de Burjassot, habitualment celebrada a la primavera, va haver de suspendre’s per raons òbvies. No obstant això, una comunicació virtual Burjassot-Tarragona, ha fet possible que el jove poeta Adrià Targa (Tarragona, 1987) haja rebut, virtualment, el XIX Premi Vicent Andrés Estellés de Poesia 2019, per la seua obra presentada al certamen “*Canviar de cel”.

Així, la tecnologia ha permés que l’alcalde de Burjassot, Rafa García, en companyia dels regidors responsables de les àrees de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros i Javier Naharros hagen mantingut una recent trobada virtual amb Adrià Targa, qui ha obtingut el premi de poesia en honor a Vicent Andrés Estellés, dotat amb 9000 euros i qui va poder veure, a través de la pantalla, la Sitja de ceràmica, icona del certamen literari del municipi que prompte rebrà en el seu domicili.

Tal com va ser informat l’autor i guanyador del VAE 2019, la seua obra “Canviar de *cel”, que serà editada per l’Ajuntament de Burjassot a través de Samaruc editorial, ja està en procés d’impressió i veurà la llum a final d’any. L’alcalde, Rafa García, va emplaçar a Adrià Targa a vindre a Burjassot, una vegada la normalitat torne al calendari d’actes, potser per a la cerimònia de la pròxima edició dels premis i poder rebre així el reconeixement del municipi, en persona.