El porter de Burjassot, Saúl Alberto Millán, participarà en l’esdeveniment “Buscando el portero del futuro”

30 maig 2019|Burjassot

Saúl Alberto Millán

La qualitat dels esportistes de Burjassot queda patent en totes i cadascuna de les competicions en les quals participen. Qualitat que els porta a destacar en infinitat de disciplines esportives i, en aquesta ocasió, en el món del futbol.

El burjassoter Saúl Alberto Millán és un gran esportista, porter en aquest cas, que està portant el nom de Burjassot per tota Espanya ja que ha arribat a la final entre els 15 millors porters de la seua categoria de tota Espanya de l’esdeveniment que ha organitzat Futbol Emotion “Buscando al portero del futuro”.

Saúl participarà en la final de l’esdeveniment que es disputarà en Las Rozas, Madrid, el 22 de Juny. Un enclavament molt especial per a tots els futbolistes ja que és el lloc on entrena la selecció espanyola.

Aquest jove porter va jugar en Los Silos CF en els seus inicis esportius, jugant fins a categoria prebenjamí, alçant-se al costat del seu equip amb el campionat de lliga. Actualment és benjamí i juga en el filial de l’Alboraia Santa Bàrbara Platges d’Alboraia.