El Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry, visita aquest mes el Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults

8 maig 2018|Burjassot

Des de 25/05/2018 fins a 25/05/2018

El principito

És una lectura obligada per a totes les edats. És un llibre que pot ser llegit tant per menuts com per grans, ja que les seues frases i les seues idees són aplicables en tots dos casos. Parlem d’El Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry, protagonista de la novena sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot. Sessió que tindrà lloc el divendres 25 de maig a les 19 hores en la Casa de Cultura.

El 6 d’abril de 1943 “Li petit prince”, d’Antoine de Saint-Exupéry (1900-1944), era publicat en la ciutat de Nova York, una primera edició que va veure la llum, al mateix temps, en francés i en anglés, traduïda per Katherine Woods i, des de llavors, s’han venut 150 milions d’exemplars en més de 300 llengües i dialectes.

Saint-Exupéry va escriure i va il·lustrar el manuscrit mentre es trobava exiliat als Estats Units després de la batalla de França. Enmig d’una crisi personal i amb la salut cada vegada més deteriorada, va produir en el seu exili quasi la meitat dels escrits pels quals seria recordat; entre ells, El Petit Príncep, un relat considerat com un llibre infantil per la forma en la qual està escrit però en el qual en realitat es tracten temes profunds com el sentit de la vida, la soledat, l’amistat, l’amor i la pèrdua.

Les participants en el Club de Lectura tindran l’oportunitat de donar a conéixer les seues impressions sobre el llibre, tot allò que els ha inspirat del mateix, amb quines idees s’han quedat i quins són, al seu parer, les frases més boniques del mateix. Una manera d’interactuar a través de la lectura d’un dels llibres més importants del panorama literari internacional.