“El Principito” i “Tarde para la ira”, pròximes estrenes en el Tívoli

12 setembre 2016|Burjassot

L’adaptació cinematogràfica de la famosa novel·la d’Antonie de Saint-Exupéry, “El principito” i l’òpera primera com a director de l’actor Raúl Arévalo, “Tarde per a la ira”, protagonitzen les dues estrenes cinematogràfiques que arribaran a la gran pantalla del Tívoli, el cap de setmana del 16 al 18 de setembre. L’entrada per a gaudir del millor cinema d’estrena a Burjassot té un preu únic de 4 euros i n’hi ha prou amb adquirir-la, en la taquilla del Tívoli, des d’una hora abans de l’inici de les projeccions.

La versió lliure i en cinema de l’obra d’Antoine de Saint-Exupéry, “El Principito” és un film francés d’animació 3D barrejat amb stop motion, dirigit per Mark Osborne. Irena Brignull va escriure el guió basat en la novel·la de 1943 del mateix nom, “El Principito”, la qual es projectarà, el divendres i el dissabte a les 19h i el diumenge, a les 17h.

D’altra banda, l’òpera primera com a director de l’actor Raúl Arévalo, “Tarde per a la ira”, és un thriller basat en la venjança i protagonitzat per Antonio de la Torre, que ha causat furor en el recentment celebrat Festival de Venècia, juntament amb l’aplaudiment unànime de la crítica. La pel·lícula espanyola es projectarà el divendres i el dissabte a les 22:30 i el diumenge a les 19:30h.