‘El próximo año en La Habana’ arriba al Club de Lectura

14 març 2022|Burjassot

Des de 25/03/2022 fins a 25/03/2022

El próximo año en La Habana

Com cada últim divendres de mes, el Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults de Burjassot torna a reunir-se a la Casa de Cultura. Al març, ho farà entorn a la novel·la de Chanel Cheeton, El año que viene en La Habana. Serà el 25 de març, a les 19.00 hores.

Espai de debat, tertúlia i de canvi d’impressions lectores, aquest mes, el Club de Lectura se submergirà en el citat llibre que narra la història d’una escriptora estatunidenca que, després de la mort de la seua àvia, viatja a l’Havana, on descobreix les arrels de la seua identitat i desenterra un secret familiar ocult des de la Revolució.

Natural de Florida, Chanel Cleeton va créixer amb les històries de l’exili cubà que li comptava la seua família i que li van servir d’inspiració per a escriure El año que viene en La Habana. La seua passió per la política i la història va continuar durant els anys d’estudi a Anglaterra, on va obtindre el grau en Relacions Internacionals i un màster en Política Internacional. També és doctora en Dret per la Universitat de Carolina del Sud.