Diumenge que ve 12 de juny els “Diumenges als parcs” arriben al Tívoli amb una divertida experiència fluor (AJORNAT)

6 juny 2022|Burjassot

Flúor

Diumenge que ve 12 de juny, els “Diumenges als parcs” de Burjassot, l’activitat dinàmica i participativa posada en marxa des de la Regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, en la qual es fomenta l’aprenentatge d’una manera diferent, facilitant i fomentant la cohesió social, arribaran al Centre Cultural Tívoli.

En aquesta ocasió, l’activitat canvia d’escenari ja que oferirà a tots els participants amb dos passes un a les 11.00 i un altre a les 12.45 hores, una experiència de teatre d’ombres, amb referència al fons marí i a cura de les profunditats dels oceans. Una experiència fluor, tal com l’han definida els seus creadors, amb efectes d’il·luminació sensorial, que farà que tots els presents a la sala polivalent del Tívoli se senten com a part de l’oceà.

Per a poder assistir,  és necessari sol·licitar la invitació, ja que hi ha dues passes amb aforament limitat. Les invitacions poden sol·licitar-se a partir del dia 6 de juny PUNXANT ACÍ, i caldrà indicar la sessió en la qual es vol participar, el nom i cognoms de la persona que les sol·licita, juntament amb un telèfon de contacte i el nombre d’adults i menors que seran part de l’activitat.

Herminia serà la protagonista del contacontes que introduirà a grans i menuts en la importància de la cura del medi ambient, especialment dels oceans i els fons marins, i de com, cada acció que realitzem en la nostra vida diària, apostant pel correcte reciclatge de tots els productes i elements que usem, fa possible que les mars i oceans estiguen nets i les espècies marines estiguen tranquil·les en el seu entorn.