Burjassot celebra el Dia de la Pilota Valenciana, el 21 d’octubre

16 octubre 2023|Burjassot

Des de 21/10/2023 fins a 21/10/2023

L’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot celebrarà dissabte que ve 21 d’octubre, el Dia de la Pilota Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez. Una jornada que culminarà, a la vesprada, amb la tradicional dansà en la Plaça de l’Ajuntament.

La jornada començarà a les 10.00 hores, amb la partida d’exhibició de raspall infantil i, a continuació, tal com han informat des de l’entitat burjassotera, començarà el VII Trofeu de Galocha ‘El Piló’, el qual constarpà de tres partides disputades per equips formats per jugadors destacats en el joc de la pilota valenciana.

A la vesprada, i després de degustar un bon plat d’arròs amb fesols i naps cuinat per l’entitat, tindrà lloc la tradicional dansà en la Plaça de l’Ajuntament, després del cercaviles que eixirà a les 18 h, des de la seu de El Piló, situada en el carrer Doctor Moliner, 10.

El Piló convida a la ciutadania a formar part d’aquest dia de festa on les tradicions valencianes seran les protagonistes.