El projecte “Impulsem el Consell de Participació” conclou amb un vídeo participatiu

16 desembre 2020|Burjassot

Mosaico-Escudo-Ayuntamiento.jpg

Durant els mesos de setembre i octubre de 2020, des de l’Ajuntament de Burjassot s’ha impulsat el desenvolupament del projecte “Impulsem el Consell de participació”, que ha tingut com a objectiu principal generar espais de reflexió i diàleg entorn de les pròpies dinàmiques participatives del Consell Municipal de Participació Ciutadana i a la seua realitat actual per a redefinir, de manera col·lectiva, aquest espai i millorar així les seues pràctiques.

El programa, subvencionat per la Diputació de València, s’ha desenvolupat en diferents fases. La primera fase va passar per la realització d’una ENQUESTA i recollida de dades inicial als participants, la qual va servir per a tindre un coneixement previ de la realitat actual del Consell Municipal de Participació i traçar les línies posteriors d’actuació.

La segona fase va comprendre la celebració d’uns tallers, telemàtics donada la situació sanitària del moment, en els quals els participants van abordar diferents reflexions, propostes i possibles accions de cara a impulsar el futur del consell, recollint-se tot en un INFORME final del projecte.  Finalment, també s’ha elaborat un VÍDEO de difusió, en el qual s’anima als veïns i veïnes de Burjassot, així com a les seues entitats i teixit associatiu a implicar-se i a entrar a formar part del Consell de participació.

Amb les propostes de millora que han sorgit al llarg d’aquest procés, ja s’està treballant en la planificació del 2021 per al futur del Consell Municipal de Participació Ciutadana de Burjassot.

Tant els resultats de l’enquesta, l’informe final i el vídeo, es poden consultar en la web municipal.