El Punt Violeta de les festes de Burjassot està tenint un gran acolliment

13 agost 2019|Burjassot

Punto1

A més de la música i la diversió, el Punt Violeta també està molt present en les festes en honor a Sant Roc a Burjassot. Concretament, les nits de l’11 i 12 d’agost aquest punt s’ha situat en la Plaça de l’Ajuntament on també es podrà trobar els dies 13 i 15 d’agost, durant la celebració dels espectacles musicals previstos per a aqueixes jornades festives.

Situat molt pròxim a l’escenari, el Punt Violeta s’ha convertit en lloc de trobada i d’informació per a la ciutadania que decideix acostar-se a la Plaça a gaudir de les festes de Sant Roque. Cada nit, al seu voltant es concentra gran quantitat de veïns i veïnes que es porten amb si ventalls, polseres i adhesius amb missatges de respecte i igualtat, que ajuden a recordar la importància d’unes festes patronals lliures d’assetjament i agressions masclistes.

Fins al moment, les nits de festa han transcorregut amb total normalitat però, en cas de ser necessari, el Punt Violeta oferirà ajuda i suport a qualsevol dona que se senta agredida o incomodada i es convertirà en espai segur i lliure de violència.