El Punt Violeta de l’Ajuntament de Burjassot estarà present en les festes patronals

1 agost 2022|Burjassot

El pròxim 3 d’agost, Burjassot se submergirà en les festes patronals en les quals no faltaran les actuacions musicals, els actes més tradicionals i les nits d’orquestra. Tot això suposarà la reunió d’un gran nombre de persones podria suposar possibles tipus d’abús o agressions sexuals. Per a previndre aquestes situacions i que les dones de Burjassot se senten segures i ateses en els actes que s’han programat amb motiu de les festes patronals, l’Ajuntament  de Burjassot situarà un Punt Violeta en els actes més multitudinaris.

La Unitat d’Igualtat (Espai Dona) de l’Ajuntament ha treballat en aquesta nova campanya per a evitar qualsevol tipus de violència sexual o de submissió química durant les nits de festa i amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre les agressions sexuals i informar i ajudar a les víctimes de qualsevol mena d’agressió sexual. Així mateix es treballarà per a evitar, a través de la informació i la prevenció, que es produïsquen agressions sexuals mitjançant submissió química.

CONSULTA EL FULLET INFORMATIU

El Punt Violeta estarà ubicat en la Plaça de l’Ajuntament, lloc de celebració dels grans esdeveniments festius, els dies 10, 11, 12 i 15 d’agost com a punt segur on poder informar-se i ser atesa en el cas de tindre dubtes o de patir qualsevol tipus d’intimidació i on també s’aconsellarà sobre la importància de no ingerir alcohol o altres substàncies de manera incontrolada. L’horari del punt violeta s’adaptarà al de l’activitat festiva de cada dia.

Els establiments hostalers de Burjassot pròxims a la Plaça de l’Ajuntament col·laboraran també en la campanya campanya i rebran el tríptic i el material informatiu que s’ha elaborat perquè la seua clientela puga estar també informada. Així mateix, també se’ls entregaran una mena de taps per a cobrir els gots de la beguda.