El relat de Asun Garibo Redolat, infermera d’Atenció Primària de Burjassot, arriba fins a À Punt

12 maig 2020|Burjassot

relato asun garibo

Fa unes setmanes, l’Ajuntament de Burjassot, a través dels seus diferents canals de comunicació, es feia ressò del relat creat per Asun Garibo Redolat, infermera d’Atenció Primària de Centre de Salut de Burjassot, que, després de comprovar de primera mà com els majors del municipi estan vivint el confinament, feia una sentida fotografia, en forma de relat, de la realitat que viu cada jornada de treball.

Amb molt d’ànim, Asun destacava que els seus aplaudiments de les huit, són “per als meus pacients i per als seus familiars. Ells són els meus herois particulars. Són els herois silenciosos dels quals ningú parla i que, malgrat les seues pors, la seua tristesa i la seua soledat, lluiten cada dia per a continuar endavant”.

El relat d’Asun ha sigut compartit, després de la seua publicació en la web municipal i en les xarxes socials de l’Ajuntament, des d’infinitat de dispositius fins a arribar a À Punt, que la setmana passada acompanyava a la infermera en una de les seues assistències a domicili.

Podeu veure la notícia de la televisió valenciana en aquest ENLLAÇ.

A més, el relat es pot llegir en la web municipal, www.burjassot.org, en la secció de Notícies COVID-19, on també està l’enllaç per a veure el VÍDEO que la pròpia Asun ha creat, fent de narradora estel·lar del relat.