El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot acull la celebració del Dia dels Ángeles Custodios

2 octubre 2018|Burjassot

Policía Nacional

L’Ajuntament de Burjassot ha sigut l’escenari hui, Dia dels Ángeles Custodios, de la celebració del dia de la Policia Nacional de la Comissaria de Burjassot-Godella. Un acte en el qual s’ha reconegut el gran treball de dos membres de la Policia Nacional, la dedicació d’un altre component de la Comissaria, al llarg dels seus anys de servei, i la col·laboració dels ciutadans amb el Cos.

Així, han rebut les creus al Mèrit Policial amb distintiu blanc, de mans de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García i del Cap de la Comissaria de Burjassot-Godella, el Policia Jorge Martínez Sánchez i el Sotsinspector Juan Manuel Feito García, respectivament. 

En l’acte també s’han lliurat tres plaques. La primera d’elles al Policia Dimas Teodoro Esteve Piqueras, en reconeixement al seu companyerisme i a la seua trajectòria professional. En el cas de la segona i la tercera de les plaques lliurades, han sigut para ciutadans: d’una banda, per a la família García Moreno, propietaris del Taller Lorenzo García, en reconeixement al seu valor i esperit de col·laboració i, per l’altre, a una xiqueta, Mireia, també per la seua ajuda i col·laboració amb la Policia Nacional de Burjassot-Godella.

Tampoc han faltat a l’acte el Regidor de Policia i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Burjassot, Manuel Pérez Menero, la Regidora d’Educació, Olga Camps i diferents representants de la Corporació Municipal