El servei de Mediaprop ajuda la ciutadania en la resolució de conflictes

25 setembre 2023|Burjassot

mediaprop

Després de poc més d’un any en marxa, el servei Mediaprop de Burjassot continua realitzant una gran labor en el municipi. Enfocat a la resolució de conflictes a través de la mediació i evitant  la via judicial, Mediaprop ha permés que desenes de veïnes i veïns hagen pogut solucionar els conflictes.

Situat a la Casa de Cultura, amb atenció els dimarts de 9.00 a 14.00 hores (ENLLAÇ PER A CITA), Mediaprop proporciona atenció i informació a qualsevol particular, empresa o entitat per a solucionar diverses disputes i controvèrsies: familiars, herències, conflictes empresarials, civils i mercantils…així com conflictes dels àmbits comunitari/veïnal, educatiu, etc.

Així mateix, també és un espai utilitzat, de manera excepcional, per mediadors externs que han hagut de mediar en situacions de disputa de la ciutadania, sent el punt de trobada per a mediar i arribar a la solució de conflictes.

El servei és finançat per la Direcció General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Generalitat Valenciana.