El Taller d’Ocupació i l’Escola Taller de Burjassot celebren una jornada de portes obertes

26 novembre 2018|Burjassot

Des de 30/11/2018 fins a 30/11/2018

Puertas abiertas Taller de Empleo 30-11-2018

Divendres que ve 30 de novembre el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado de Burjassot albergarà una Jornada de Portes Obertes, organitzada conjuntament pel Taller d’Ocupació e-burja: educació sostenible i per l’Escola Taller ET FORMEM 613 Vivendes II. L’objectiu de la jornada és donar a conéixer en què consisteixen aquests programes formació i ocupació, així com mostrar els treballs que realitzen en el municipi els diferents equips que formen part d’aquests tallers.

La jornada començarà a les 9h i s’estendrà fins a les 13h. Durant tot el matí se succeiran les activitats. Hi haurà dues ponències per a explicar de què es tracta els programes de formació per a l’ocupació i què són els certificats de professionalitat. També hi haurà tallers didàctics per a tots els públics relacionats amb l’horta i amb els insectes que solen poblar els cultius, així com també un taller d’interpretació i educació ambiental.

Tal com s’ha assenyalat des de l’organització, “també hi haurà un punt d’informació fix sobre els programes d’ocupació i formació que es desenvolupen a Burjassot i un altre sobre la campanya “Al col·le sense residus” que es durà a terme pròximament en els centres escolars del municipi, a més d’altres sorpreses per als assistents a aquesta Jornada de Portes Obertes”.