El teatre i els jocs tradicionals, protagonistes per a l’Agrupació de Falles de Burjassot

24 octubre 2016|Burjassot

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura de Burjassot obrirà les seues portes a una vesprada de Teatre Faller, de la mà de l’Agrupació de Falles de Burjassot, presidida per Iván Heredia. Serà dissabte que ve 12 de novembre a partir de les 17 hores.

Però, abans de començar aquesta vesprada de Teatre Faller, l’Agrupació ha organitzat també, en horari de matí, una jornada de Jocs Tradicionals, comptant amb la col·laboració de l’equip de Jocs Tradicionals d’El Piló. A les 10 del matí començarà la jornada en la zona de jocs del Parc La Granja.

Com s’ha assenyalat, el teatre faller arribarà a les taules de la Casa de Cultura a les 17 hores amb la posada en escena, per part de la comissió infantil de la Falla Mariano Benlliure, de l’obra “En un món diferent”, original de Raúl Marco. Passarà el testimoni a la comissió major, amb la posada en escena de “Pic-Nic”, obra escrita per Fernando Raval en 1947 i estrenada en 1952 que és un al·legat contra la guerra. L’obra conta com un matrimoni decideix anar a la guerra a visitar al seu fill, un soldat, i proposar-li un dia de camp en el front de batalla. Serà a les 18:30 hores.

Per a finalitzar la vesprada, serà la Falla Mendizábal la qual es pujarà a l’escenari per a interpretar “La Boda”, de Lourdes Lajarín.

Des de l’Agrupació de falles animen a totes i tots els veïns al fet que gaudisquen d’aquestes divertides representacions teatrals, ja que l’entrada és lliure i gratuïta.