El teatre del Círculo Católico ‘San Roque’ alberga l’obra ‘¡Vengan corriendo que les tengo un muerto!’

27 febrer 2024|Burjassot

Des de 02/03/2024 fins a 03/03/2024

Teatro Círculo Católico

El pròxim cap de setmana, el dissabte 2 de març, a les 22.00 hores i el diumenge 3 de març, a les 18.30 hores, el teló del teatre del Círculo Catòlic “San Roque” de Burjassot s’alçarà per a acollir la representació de l’obra ‘¡Vengan corriendo que les tengo un muerto!’, interpretada pels actors i les actrius de l’Escola de Teatre “Joventut Artística”, dirigida per Pedro José Panadero.

L’obra, de Jack Popplewe, és una comèdia tràgica sobre un assassinat que intriga des del principi però sense deixar de posar el toc d’humor en cadascuna de les escenes. A pesar que el seu autor té la característica “flegma anglesa”, els riures estan assegurats per al públic assistent.

El repartiment artístic està compost per Gregorio Salvachúa, en el paper de Senyor García; Lina García-Puente, com a Paquita; Pepe Prieto, com a Giménez; el policia, Pedro J. Panadero; Antonio, l’inspector de policia; Amparo Sogorb, en el paper de Sofia; Ángeles Moreno, en el de Silvia, Fran Barella, en el de Ricardo i María Sánchez en el de Vicki.

Quant a l’equip tècnic, compten amb Paco García, tramoista; José Vicente Fábregues, il·luminació i so; Javier Merino i Rafael, teleapuntadors i Margarita Serra, en maquillatge.