El Teatre del Círculo Católico San Roque posa en escena la comèdia “Amor a ocho manos”

27 febrer 2018|Burjassot

Des de 03/03/2018 fins a 04/03/2018

Teatro Círculo Católico Amor a ocho manos 3 y 4 de marzo 2018

El Teatre del Círculo Católico de Burjassot ha preparat una nova peça teatral, les funcions de la qual se celebraran el primer cap de setmana de març. L’Escola de Declamació “Juventud Artística” posarà en escena la comèdia en dos actes “Amor a ocho manos”, del dramaturg Pedro Bloch. Les funcions tindran lloc el dissabte 3 de març, a les 22:30h i el diumenge 4 de març, a les 18h, en el teatre que l’associació té en la seua seu, situada en el carrer Cervantes, 15.

Baix la direcció de Pedro José Panadero, el repartiment compta amb les interpretacions de Tamara Moraga, Césas Vercher, Inma Gambín i el propi Pedro J. Panadero. Pel que fa a l’equip tècnic, Rafael Bueno i Francisco García s’encarreguen de l’escenografia i tramoies, les llums i el so estan a càrrec de José Vicente Fábregues, mentre que el maquillatge i les veus en off, són treball de Margarita Sierra.

“Amor a ocho manos” presenta a Armando, un home de mitjana edat amb especial do de gents i dots de seductor. Manté una relació amb Elena des de fa temps, però va posposant el tràngol de la boda, a força de diferents excuses. Una última i absurda excusa sobre aquest tema provoca l’empipament de la seua novia, la qual acaba allunyant-se d’Armando. Però, setmanes més tard, Elena tornarà disposada a tot i, a partir d’ací, comença un divertida aventura a base de malentesos en la qual també intervenen Camilo, amic d’Armando, Adriana i una misteriosa Celia.

“Amor a ocho manos” és una divertida comèdia d’aquest autor d’origen ucraïnés, assentat a Brasil des de la infància, que compaginava la dramatúrgia amb la seua professió de metge i amb la seua passió per la música.