El teatre musical fa parada en el Tívoli amb la posada en escena de “Aladín, un musical genial”

18 novembre 2019|Burjassot

Des de 24/11/2019 fins a 24/11/2019

Aladín

Màgia, literatura, música…tot tindrà cabuda diumenge que ve 24 de novembre a partir de les 18.00 hores en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot que acollirà la posada en escena de “Aladín, un musical genial” que arriba al municipi de mans de la Companyia Trencadís.

“Aladín, un musical genial”, és la combinació perfecta entre la màgia del conte i l’espectacularitat del musical amb l’encant de les aventures de “Les mil i una nits”, amb els seus luxosos palaus i bulliciosos basars… Tot impregnat i envaït per aqueixa aroma oriental de conte. Un espectacle amb el més pur llenguatge musical que sorprendrà el públic amb números inesperats.

Les entrades, amb un preu de 6€, ja poden adquirir-se en Servientrada i a la Casa de Cultura de Burjassot o bé en taquilla del Tívoli el mateix dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici d’aquest.

L’espectacle s’alçava en 2015 amb dos Premis del Teatre Musical, com a Millor Musical Infantil i Millor Actriu Protagonista, i amb cinc Premis BroadwayWorld Spain: Millor Vestuari, Millor Escenografia, Millor Coreografia, Millor Il·luminació i Millor Actriu Principal.

Una oportunitat única de gaudir d’un gran espectacle sense eixir de Burjassot i pensat per a tots els públics.