El teló de la Cafeteria Les Arts de Burjassot torna a obrir-se en una nova nit de Café Teatre

16 febrer 2015|Burjassot

El Circuit Café Teatro San Miguel Valencia tornarà a omplir de rialles i de molt bon humor la Cafeteria Les Arts de Burjassot, situada en la Casa de Cultura. I, és que, divendres que ve 20 de febrer, a partir de les 23 hores, aquest espai acollirà un nou espectacle de Café Teatre en el qual les riallades estan assegurades.

En aquesta ocasió, Sandra Lerma posarà en escena l’espectacle, en clau de clown, “Ramona la buscona”, en el qual submergirà al públic present en la sala en un viatge psico-màgic, on es fusionarà la innocència, la descaradura, la ironia poètica i un toc de picant romanticisme, en la incessable recerca d’una mateixa. Un original espectacle replet de còmiques improvisacions en el qual els assistents podran crear fins a on ells mateixos vulguen.

Les entrades de l’espectacle tenen un preu de 6€ amb consumició i de 3€ en el cas dels estudiants. Tota la informació sobre el Circuit Café Teatro San Miguel Valencia pot consultar-se en www.circuitocafeteatro.com.

Aquelles persones que vulguen, abans de l’espectacle, degustar un deliciós sopar poden fer-ho en la pròpia Cafeteria Les Arts reservant taula en el 626 19 02 43.