L’oratge respecta la celebració d’una emocionant Ofrena a la patrona de Burjassot

17 març 2022|Burjassot

Ofrenda 2022

Amb la mirada posada en el cel encapotat, el cor en un puny i l’ànima en suspens. Així van passar la major part de la jornada d’ahir, 16 de març, les falleres i fallers de les tretze comissions de Burjassot davant la possibilitat de viure una ofrena passada per aigua. Però no. El temps, molt regirat, va donar una treva a les Falles 2022, les del retorn de l’anhelada normalitat i l’Ofrena de Flores a la patrona de Burjassot, la Mare de Déu de la Cabeza, per part de les Falles de Burjassot es va viure així, amb normalitat i amb molta emoció.

Des de les 18 h, i amb eixida en la Plaça Sequera, les tretze comissions falleres del municipi, encapçalades pel president, Iván Heredia i la Junta Directiva de l’Agrupació de Falles de Burjassot i amb la companyia de l’alcalde, Rafa García i de la regidora de Falles, Estefanía Ballesteros, van començar a desfilar pel recorregut habitual fins a arribar a la Plaça d’Emilio Castelar on, falleres majors, presidents i resta de comissions, acompanyats de les seues respectives comparses, oferien les seues flors a la patrona.

No va faltar tampoc, com és habitual, la presència i desfilada de les cases regionals de Burjassot, com és el cas d’Al Andalus Burjassot o l’Associació de Castella-la Manxa de Burjassot Ínsula Barataria. L’Entitat Cultural Valenciana El Piló va tancar, amb la seua desfilada, albaes i danses, una Ofrena inoblidable després de dos anys d’aturada pandèmica. Les tretze comissions de Burjassot desfilaran en l’Ofrena de Flores de València, el divendres 18 de març.