El Tívoli obri les seues portes a la curiositat, la naturalitat i l’humor de “Les set diferències”

11 octubre 2019|Burjassot

Des de 20/10/2019 fins a 20/10/2019

Les set diferències

Continuant amb la seua programació cultural del mes d’octubre, l’Ajuntament de Burjassot ha programat un divertit espectacle, pensat per a públic familiar, en el qual la curiositat, la naturalitat i l’humor amb el qual els més menuts viuen la diferència, seran els fils conductors de “Les set diferències”, una funció que arriba al municipi de la mà de la companyia El Pont Flotant diumenge 20 d’octubre. 

La posada en escena serà en el Centre Cultural Tívoli i les entrades, que poden adquirir-se en Servientrada o bé en taquilla el mateix dia de l’espectacle, tenen un preu de 6€. L’espectacle començarà a les 18.00 hores i és en valencià.

“Les set diferències” és una reflexió sobre la diversitat; sobre com els més menuts viuen la diferència però, també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats existents en les relacions amb persones diferents. El llenguatge del cos, la música, el joc, l’humor i la barreja de les històries reals dels intèrprets amb la ficció, són alguns dels ingredients d’aquest espectacle que reflexiona sobre allò  que separa i uneix a les persones.

Un gran espectacle en el qual es pot veure la diversitat humana amb la qual es conviu dia a dia.