El Tívoli acull l’estrena del documental “Con Joel sí se puede”

27 octubre 2015|Burjassot

La solidaritat, l’esforç, la tenacitat i la lluita es donaran cita, una vegada més, a Burjassot en l‘estrena del documental “Con Joel sí se puede”, el projecte solidari d’Eric Polo en el qual aquest atleta, del Club Atletisme Avapace Corre, espenta el carro del seu fill Joel, amb paràlisi cerebral, en carreres populars.

La cita serà dissabte que ve 31 d’octubre a les 18.30 hores en el Centre Cultural Tívoli i mostrarà “una pel·lícula que expressa la nostra forma d’entendre la vida unida a l’esport, al running, que posarà els teus sentiments a flor de pell i t’emocionarà”, tal com han assenyalat fonts d’Avapace Corre.

“Con Joel sí se puede” és un migmetratge de 50 minuts en el qual, a través de l’experiència d’Eric i Joel, s’explica una forma de veure la vida unida a l’esport i entesa com una carrera de fons en la qual cal lluitar, alçar-se i continuar cap a endavant i en la qual els valors de sacrifici, col·laboració i solidaritat cobren un sentit especial.

Totes aquelles persones que vulguen acudir a l’estrena i estar acompanyant als protagonistes del documental, Eric i Joel, poden enviar un missatge privat al club, a través del seu Facebook Club Atletisme Avapace Corre, o bé un correu electrònic a inscripcion@avapacecorre.es. En tots dos casos han d’indicar el nom i cognoms, correu electrònic, telèfon i si van a anar solos o acompanyats i, en el segon cas, donar també les dades de l’acompanyant.

El documental concursarà en el Certamen Internacional d’Esport que se celebrarà a Barcelona i tots els fons recaptats seran per a Avapace.