El Tren del Parc La Granja lliura el seu diploma al passatger 200.000

23 juny 2017|Burjassot

Tren Granja- Cartel viajero 200.000

El passat 14 de maig, l’Associació Cultural Ferroviària entitat que s’encarrega del funcionament, manteniment i gestió del ferrocarril del Parc La Granja, en col·laboració amb l’Ajuntament de Burjassot, va fer lliurament, coincidint amb el seu 23é Aniversari, que es va complir un dia abans, del diploma al seu passatger 200.000.

Tal honor va correspondre, tal com han indicat des de l’entitat, a un simpàtic xiquet, de nom Bruno, al qual es va lliurar el citat diploma commemoratiu de l’esdeveniment.

En paraules del president de Cultural Ferroviària, Juan Carlos Estela Bastida, “al llarg d’aquests 23 anys el ferrocarril de la Granja ha passat per diverses vicissituds, encara que sempre sense donar l’esquena a les dificultats i tirant endavant amb l’esforç dels seus socis i el suport de l’Ajuntament de Burjassot. Així hem arribat a aquesta important xifra de viatgers, que esperem superar àmpliament, doncs el nostre objectiu no és altre que donar a conéixer el món del ferrocarril de la manera més lúdica possible, tant a majors com a xicotets”.