L’últim Premi Planeta, “El fuego invisible”, protagonista de la nova sessió del Club de Lectura

14 desembre 2017|Burjassot

Des de 15/12/2017 fins a 15/12/2017

El fuego invisible

 

L’equip de Biblioteques de Burjassot vol acomiadar el seu Club de Lectura amb magnificència, amb un llibre de rabiosa actualitat que els seus components han pogut gaudir al llarg d’aquest mes, l’últim Premi Planeta, de Javier Sierra, “El fuego invisible”. Per a donar les seues opinions i plasmar les seues impressions sobre la lectura, els seus membres del Club tenen una cita el 15 de desembre, a les 19 hores, en la Casa de Cultura.

Com s’ha assenyalat, aquesta nova sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults s’endinsarà en l’obra que enguany s’ha alçat amb un dels premis literaris més importants del país. “El fuego invisible” porta als seus lectors fins a la figura d’un jove escriptor, establit a Dublín i nét d’un famós escriptor, que passa uns dies a Espanya. El jove es veurà embolicat en una perillosa trama que té una missió: trobar l’origen d’un misteriosos objecte que té capacitat tant per a atraure enemics com per a crear mons nous.

Nascut a Terol en 1971, Javier Sierra ha aconseguit situar les seues novel·les en les llistes dels llibres més venuts dels Estats Units i les seues obres estan traduïdes a més de 40 idiomes. Ha escrit novel·les històriques, contemporànies i de viatges entre les quals destaquen títols com “La cena secreta”, “La dama azul” o “La ruta prohibida”, entre moltes altres.

A més de potenciar-la, el Club de Lectura de Burjassot es proposa incrementar el plaure de la lectura en compartir-ho amb la resta de components. És llegir, és debatre i és aprendre d’un llibre, d’un autor i dels diferents punts de vista dels lectors.