‘El villano de la Navidad’ arriba a Burjassot, en forma de musical per a tota la família

22 novembre 2023|Burjassot

Des de 03/12/2023 fins a 03/12/2023

23-12-3_villano navidad-03

El Nadal s’acosta imparable i l’Ajuntament de Burjassot, a través de les regidories de Cultura i Joventut, acostuma a programar espectacles culturals per al gaudi col·lectiu de grans i, sobretot, de menuts.

Així, diumenge que ve 3 de desembre, serà la primera d’estes cites amb l’arribada de El villano de la Navidad, un musical familiar que aterrarà en el Centre Cultural Tívoli, a les 12 h, de la mà de La Companyia de Row. Les entrades per a gaudir d’este espectacle matinal tenen un preu únic de 6 euros i es poden adquirir telemàticament, o bé en la taquilla de l’Auditori, el diumenge 3 de desembre, des de mitja hora abans de l’inici del musical.

Amb una duració aproximada de 60 minuts, i apta per a tots els públics, la història traslladarà al públic fins a un remot poble, en el qual tots els habitants adoren les festes nadalenques. Tots excepte un: el vilà del Nadal. Aquest viu a les afores, a la part alta d’una muntanya, amb el seu gos Max i a penes es relaciona amb ningú. Però quan la xicoteta Lucy descobreix la seua existència i s’assabenta que tot el poble li detesta, comença a interessar-se per ell, s’arma de valor i li visitarà per a intentar que el vilà, a través d’un regal, recupere l’esperit nadalenc. Però llavors, Lucy descobreix els seus plans: robar tots els regals dels xiquets i acabar amb el Nadal d’una vegada per sempre . Podrà Lucy, amb el seu esperit nadalenc, detindre els malvats plans del vilà del Nadal? De la mà de fantàstics personatges, els més menuts descobriran que amb il·lusió, afecte i l’ajuda de l’esperit nadalenc, tot…o quasi tot és possible.

La Companyia de Row és una companyia emergent de teatre fundada a València, al juliol de 2019. La forma un jove equip amb àmplia experiència en el sector de les arts escèniques i treballa en equip en cada nou projecte. El seu lema sempre és la diversió, el treball en equip i l’excel·lència en cadascun dels projectes escènics que emprenen. Amb el seu musical El aprendiz de Brujo, es van fer amb el Premi al Millor Musical Infantil en els premis Broadway World (Espanya).