L’XI Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere “Isabel de Villena” tindrà enguany categoria de microrelat i còmic

27 desembre 2021|Burjassot

Isabel de Villena Val

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’Alcalde del municipi, Rafa García, de mans de la Unitat d’Igualtat (Espai Dona), ha fet públiques les bases de de l’XI Concurs de Narrativa breu amb perspectiva de gènere “Isabel de Villena” que, en l’edició d’enguany, tindrà novetats.

Concretament, enguany s’han introduït dues noves modalitats creatives com són el microrelat, que haurà de contindre des de 10 paraules fins a 200 i el còmic, amb una extensió màxima de dues pàgines per una sola cara cadascuna d’elles. A aquestes dues novetats se sumen les categories del concurs que, enguany, tornen a ser per a infantils, de 10 a 13 anys, joves, de 14 a 17 anys i adults, per a majors de 18 anys.

Les bases del concurs poden consultar-se PUNXANT ACÍ.

Amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania de Burjassot sobre la importància de treballar per la igualtat de dones i homes, la temàtica de les obres que es presenten al certamen ha d’integrar la perspectiva de gènere i el llenguatge inclusiu i, a més, podran presentar-se tant en castellà com en valencià. Les obres hauran de ser originals i inèdites i no haver sigut premiades prèviament en cap altre concurs.

Les persones interessades a participar en el concurs tenen fins al 31 de març de 2022 per a presentar les seues obres a les quals hauran d’adjuntar un document amb les seues dades personals: nom, cognoms, data de naixement, centre educatiu, si correspon per la categoria, telèfon de contacte i DNI. Les obres han d’enviar-se per correu electrònic a accionsocial@burjassot.es.

Els i les guanyadores de cada categoria rebran un lot de llibres amb perspectiva de gènere adaptat a la seua edat, a més del reconeixement mediàtic.