El XIII Festival de Quadres Andalusos Infantils obri les portes del Centre Cultural Tívoli

11 juny 2018|Burjassot

Cuadros Andaluces

L’Associació Andalusa Al Andalus 25 de Burjassot farà de perfecta amfitriona del XIII Festival de Quadres Infantils que tindrà lloc en el municipi, concretament en el Centre Cultural Tívoli, dissabte que ve 30 de juny a partir de les 18 hores. Un festival que arriba de la mà de la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

cartel cuadros infantiles Al Andalus

Una vesprada de tradició andalusa, de ritmes i de sabors del sud en la qual es comptarà amb la participació de 12 quadres infantils que faran les delícies del públic present, disposat a aplaudir-los i a conéixer, una mica més de prop, l’art andalús.

L’Associació Andalusa Al Andalus 25 de Burjassot estarà acompanyada en aquesta vesprada tan especial, per les Associacions Andaluses d’Aldaia, Mislata, Tavernes Blanques i Ciutat Fallera i els Centres Culturals Andalusos d’Almussafes i Amics del Sud de Xirivella, al costat del Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent.

Completaran el cartell la Casa d’Andalusia Associació Cultural de Silla, la Unió Musical Andalusa del Barri del Crist, la Casa d’Andalusia d’Algemesí i la Casa d’Andalusia Horta Nord de Massamagell.