Electromedicina i Audiologia protèsica, novetats que se sumen a l’oferta educativa de l’IES Federica Montseny

31 maig 2017|Burjassot

IES Federica Montseny

L’IES Federica Montseny, (Avinguda del Primer de Maig, 4, Burjassot) es troba immers en ple procés de final de curs i, simultàniament, en tota l’engegada del pròxim curs acadèmic 2017-2018 que també comença ja, amb els terminis de preinscripcions i amb la informació de tota l’oferta educativa que ofereix aquest institut públic.

Tal com i assenyala la direcció del centre educatiu, l’IES Federica Montseny ofereix una línia d’educació integral. A més de la seua llarga tradició com a centre de Formació Professional, la veritat és que en l’IES Federica Montseny es pot cursar tota l’Educació Secundària, que inclou els cursos d’ESO i Batxiller. A més, el centre ofereix la Formació Professional Bàsica, en la modalitat de fabricació i muntatge.

Finalment, els cicles formatius que ofereix l’IES Federica Montseny, tant de Grau Mitjà com de Grau Superior, es divideixen en tres àmplies famílies de formació: Sanitat, Electrònica i Telecomunicacions i Mecatrònica. Durant el curs que ara està arribant a la seua fi, s’ha cursat per primera vegada en l’institut dues noves modalitats formatives. A la família de Sanitat, s’ha unit el Grau Superior d’Audiologia Protèsica, mentre que en la branca d’Electrònica, està disponible el Grau Superior d’Electromedicina. Tots dos graus s’han desenvolupat per primera vegada en aquest curs i, segons la direcció del centre, “amb èxit de participació i resultats”.

La nova pàgina web que té l’IES Federica Montseny ofereix tota la informació pertinent sobre els terminis i requisits de preinscripcions, matrícules i proves d’accés, així com de tota l’àmplia oferta educativa que ofereix l’institut de Burjassot.