Els artesans, comerciants i entitats locals de Burjassot ja poden sol·licitar la seua participació en el Mercat Medieval Les Sitges 2016

26 abril 2016|Burjassot

El cap de setmana del 3 al 5 de juny, la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot i els seus carrers adjacents es transformaran d’una manera molt especial, ja que els cavallers, les dames, els bufons i els més característics personatges de l’edat mitjana visitaran aquesta zona del municipi dins del Mercat Medieval Les Sitges 2016. Un cap de setmana especial i molt esperat per tots els veïns que cada any recolzen amb la seua presència aquesta activitat de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut que, de manera ininterrompuda, porta 16 anys organitzant-la per al municipi.

Com cada any, el Mercat Medieval Les Sitges s’obri a la participació dels artesans, comerciants i entitats locals que ja poden sol·licitar aquesta participació, fins al 10 de maig, presentant les seues sol·licituds en el Registre d’Entrada de l’IMCJB de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimarts i dijous de 17 a 19:30 hores, sol·licitant cita prèvia a través de la web municipal.

Aquells artesans, comerciants i entitats interessades a formar part del Mercat Medieval 2016 poden consultar els criteris de participació en la seu electrònica de l’IMCJB, allotjada en la web municipal, www.burjassot.org. En el document s’especifica els criteris comuns que han de complir tots els participants, els requisits d’accés, les normes comunes a tots els llocs, els terminis de presentació de les sol·licituds i la documentació a aportar en cadascun dels casos.

En el mateix document es troba la declaració jurada i la instància a presentar per a sol·licitar la participació en el Mercat Medieval Les Sitges 2016.