Els equips de Futbol Sala i Bàsquet de l’ADERES Burjassot es preparen per a participar en els Campionats d’Espanya

6 octubre 2015|Burjassot

ADERES-genérica.jpg

Des de principis del mes de setembre, els esportistes que componen l’ADERES Burjassot, en la seua modalitat de Futbol Sala i de Bàsquet, estan preparant-se per a participar en els Campionats d’Espanya de les seues respectives lligues, entrenant dur per a intentar recollir els millors resultats en aquesta campanya.

Els primers a entrar en competició, del 14 al 18 d’octubre a Algesires, seran els xics de Futbol Sala que passaran el testimoni, ja en el mes de novembre, concretament del 12 al 15, a l’equip de Bàsquet que es desplaçarà fins a Gijón per a participar en el seu Campionat. A més, l’equip de bàsquet s’està preparant també per al play-off final del Campionat Autonòmic que organitza la Federació Espanyola d’Esports per a persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDI-CV) que se celebrarà el pròxim 31 d’octubre en les pistes del K-7.

Tal com han assenyalat fonts del club, tots els esportistes “estan molt il·lusionats amb aconseguir bons resultats i per aquest motiu s’estan preparant a fons en els seus entrenaments”, que duen a terme en el Pavelló Cobert Municipal els dimarts i els dijous. Especialment motivats estan els components de l’equip de bàsquet que van a defensar el títol de Campions d’Espanya.

Som conscients que després de 12 títols aconseguits en 14 participacions, cada any és més difícil obtenir el Campionat d’Espanya de Bàsquet, però per a açò els nostres xics i tots quants conformem ADERES-BURJASSOT, anem a posar tota l’obstinació a portar a Burjassot, el títol número 13”, segons les mateixes fonts.