Els majors de Burjassot podran gaudir d’activitats de relax a un preu reduït en el Balneari de Cofrentes

17 febrer 2017|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Socials, dirigida per Olga Camps, a través del programa de Convivència i 3ª Edat, està informant als majors del municipi de l’oferta que el Balneari de Cofrentes té per a ells durant el mes de maig.

Després de l’acord signat fa uns anys amb el citat Balneari, els majors del municipi que complisquen els requisits del programa tindran l’oportunitat de visitar i gaudir de les instal·lacions, serveis i tractaments del Balneari de Cofrentes a un preu reduït del 16 al 23 de maig.

Així, en aquesta ocasió, el Balneari de Cofrentes ofereix l’oportunitat de passar 8 dies i 7 nits per un preu aproximat de 176.20 euros. Uns dies en els quals es podran allotjar en el balneari, tenir les seues consultes mèdiques i tractaments termals i gaudir del programa per a aprendre a cuidar-se. A més, el Balneari posa el transport, en el cas que hi haja un grup, des de Burjassot fins a les seues instal·lacions.

Per a obtenir informació sobre l’oferta, tots els interessats poden dirigir-se al Centre Social Tierno Galván o bé cridar al 96 390 45 82 on les tècnics de l’àrea els donaran totes les dades. La data límit per a apuntar-se és el 21 de març.