Els pares i mares de Burjassot rebran classes de valencià en horari escolar

18 gener 2017|Burjassot

L’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot, AVIVA, que dirigeix la regidora Maria Viu, oferirà pròximament classes de valencià a tots els pares i mares d’alumnes dels col·legis públics de Burjassot. Les classes s’impartiran un dia a la setmana, a la vesprada, en horari escolar, per a facilitar l’assistència de totes les persones interessades. Cal destacar que el nivell de valencià impartit serà bàsic i, per tant, estarà dirigit especialment a pares i mares que vullguen iniciar-se en l’aprenentatge de la llengua valenciana.

Per a la regidora Maria Viu, responsable d’AVIVA, l’objectiu, a més òbviament de servir com a eina de millora i aprenentatge de la llengua, “és ser un suport per als pares i mares, per exemple, a l’hora d’ajudar a fills i filles amb el valencià. Molta gent de la seua generació no va tenir accés en el seu moment a l’educació en valencià, i es troben amb dificultats a l’hora de fer-ho”.

En aquesta fase inicial del projecte, els mateixos pares i mares poden demanar informació en els centres educatius dels seus fills, com també a través de les AMPA, que disposen de formularis per a inscriure’s. Si es precisa de més informació, es pot cridar per telèfon al 666 46 92 73. L’organització i engegada de la iniciativa es realitzarà, una vegada AVIVA conega el nombre de persones interessades en cada centre i es puga fer el repartiment d’aules i hores lectives.