Els Reis Mags no faltaran a la seua cita amb les xiquetes i els xiquets de Burjassot

30 desembre 2021|Burjassot

Des de 05/01/2022 fins a 05/01/2022

Reyes Magos

Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, no faltaran a la seua cita amb Burjassot en 2022. Des de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, s’està treballant a contra rellotge per a garantir que Ses Majestats visiten el municipi el pròxim 5 de gener. La situació sanitària actual no impedirà que les xiquetes i els xiquets de Burjassot vegen als Reis Mags i puguen viure la il·lusió d’una de les vesprades/nits més especials de l’any amb totes les garanties.

Enguany, Ses Majestats visitaran Burjassot d‘una manera diferent, molt conscients que el més important és salvaguardar la seguretat de totes les famílies que vagen a veure’ls i garantir que es compleixen les mesures sanitàries establides i recomanades des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

“Portem setmanes treballant conjuntament amb els emissaris Reals perquè Ses Majestats puguen estar a Burjassot el 5 de gener”, tal com ha assenyalat l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, “garantint la seguretat de tots els participants en un acte tan important com és la visita dels Reis Mags. Enguany, tindrem el gran honor que Ses Majestats munten el seu campament al Parc de la Granja, un espai obert, en el qual les xiquetes i els xiquets de Burjassot, a més de veure’ls, podran gaudir de diferents escenes infantils pensades per a ells. S’ha fet un gran esforç per part de totes les persones i col·lectius implicats en la visita perquè la il·lusió i la fantasia inunden el nostre municipi, sempre seguint les recomanacions sanitàries”.

Així, pensant en tot de manera molt detinguda i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, el dia 5 de gener a les 18.00 hores Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats dels seus Patges Reals, obriran el Campament de Ses Majestats els Reis d’Orient que estarà situat dins del Parc de la Granja, amb entrada des del carrer Pintor Goya i eixida pel carrer Mariano Aser.

Amb control d’aforament en tot moment per part de la Policia Local i Protecció Civil, amb la dispensació de gel hidroalcohòlic a l’entrada al recinte i la presa de temperatura i amb l’obligatorietat de portar posada la màscara en tot moment, els xiquets de Burjassot, al costat de les seues famílies, entraran en un món de fantasia en el qual podran gaudir de diferents escenes, animacions estàtiques, música d’ambient en cadascuna de les escenes, llums impressionants i molt més fins a arribar a veure a Ses Majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar que, des de les seues carrosses, saludaran als xiquets i les xiquetes.

Els Patges seran els encarregats de dirigir a tots els visitants a aquest especial campament pel recorregut, evitant en tot moment aglomeracions. I, una vegada en el final del recorregut, tots els xiquets rebran un detall per part dels propis Patges ja que els Reis els han deixat a ells els 1.500 regals que hi ha perquè tots els xiquets i xiquetes que els visiten s’emporten un bonic i dolç record.

Per a poder tindre-ho tot llest i que tota Burjassot gaudisca d’aquesta vesprada tan especial, el Parc de la Granja estarà tancat al públic el dia 4 de gener i el 5 al matí ja que els enviats especials dels Reis tenen molta faena perquè aquesta zona tan especial del municipi reba a Ses Majestats.