Els usuaris de la Biblioteca Infantil coneixen el seu funcionament en una nova sessió gratuïta d’Animació Lectora

19 gener 2015|Burjassot

La Biblioteca Infantil continua aquest mes de gener amb les seues activitats d’Animació Lectora per fomentar en els xiquets i joves usuaris l’hàbit lector i la passió pel món de la lectura i dels llibres. Serà el dimecres 21 de gener a partir de les 18 h.

La pròpia biblioteca serà la protagonista de la nova animació, ja que els participants en l’activitat, “Mi biblioteca y yo”, coneixeran de primera mà com funciona una biblioteca, les seues normes, com està organitzada, com cal comportar-se en aquest espai municipal per respectar els seus usuaris o la gran quantitat de coses que es poden fer en ella.

Tot açò ho coneixeran d’una manera molt divertida amb un joc de preguntes i respostes en el qual se’ls repartiran cartolines de colors verd i roig que hauran d’alçar per decidir si la resposta és correcta o incorrecta. Després d’aquesta primera part de l’animació, es repartiran eslògans amb dibuixos en els quals hi haurà pautes de comportament que podran pintar, en el cas dels més xicotets. Després aquests dibuixos es posaran en la pissarra de la Biblioteca.