Els xiquets de la Biblioteca Infantil Creen un conte en una nova vesprada gratuïta d’Animació Lectora

16 febrer 2015|Burjassot

La Biblioteca Infantil de Burjassot ha programat per a dimecres que ve 18 de febrer a les sis de la vesprada una nova vesprada gratuïta d’Animació Lectora en la qual la imaginació dels menuts protagonistes de la mateixa serà fonamental per al seu desenvolupament. No en va, en aquesta vesprada tan especial d’activitat, els participants hauran de crear les seues pròpies històries, el seu propi conte.

L’activitat, “Crea un conte”, començarà amb el repartiment de diferents fulles en les quals estaran presents figures o escenes sense relació aparent. Entre tots els participants, es triarà l’ordre de les mateixes i, a partir d’ací, cadascun d’ells haurà d’escriure un xicotet text d’allò que representa per a ell el dibuix. Després de crear el seu propi conte, arribarà el moment de llegir i d’explicar la seua particular història a la resta de xiquets de la Biblioteca Infantil.

Una activitat en la qual, des de la Biblioteca Infantil, es fomentarà l’ús de la imaginació, la lectura, el treball en equip i el desenvolupament de l’expressió oral i escrita.